Ga naar inhoud

Woonstad

In onze nieuwe strategische koers 'Dit is ons Rotterdam' profileren wij ons ondubbelzinnig als een stadscorporatie die werkt aan aantrekkelijke wijken. Wij zorgen voor goede en betaalbare huisvesting van Rotterdammers met een smalle beurs, waarbij wij onze maatschappelijke functie breder zien dan uitsluitend het bouwen, verhuren en beheren van woningen.

In onze stad wordt gebouwd. Gewerkt. Geleefd zoals nergens anders. Hier doet iedereen mee. Grijpt iedereen zijn kans. Liever aanpakken dan afwachten. Een stad waar jongeren aan hun toekomst werken. Waar ouderen zo lang mogelijk zelfstandig wonen. Waar je een bedrijf kunt starten als je een goed idee hebt. En waar een eigen huis betaalbaar is voor iedereen.

In onze stad schrijft elke wijk zijn eigen succesverhaal. Want wij geloven in de kracht en het unieke karakter van wijken. En wij geloven in hun bewoners, de ondernemers en de organisaties die er actief zijn. Samen maken we ons sterk voor goede woningen. Voor straten die uitnodigen. Voor pleinen die leven. En voor buurten die bloeien. Rotterdam. Een wereldstad die ons vervult met trots. En waarmee wij ons 100% verbonden voelen.